Tekman Ziraat Odası

ZOBİS
Tekman Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANIMIZ TÜRKİYE'DE TARIM ÖĞRETİMİNİN 174. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARINA KATILDI

BAŞKANIMIZ TÜRKİYE'DE TARIM ÖĞRETİMİNİN 174. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Hulusi TURAN Erzurum Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezinde düzenlenen Türkiye’de Tarım Öğretiminin 174. Yıl Kutlama Programına katıldı.

Programa; Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sezai ERCİŞLİ, DAP Başkanı Adnan DEMİR, Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman AKAR, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Ahmet ÇELİK, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet KILIÇ, Yönetim Kurulu Başkanımız, akademisyenler, çiftçiler ve öğrenciler katıldı.
Yapılan konuşmalarının ardından 2018 yılında profesör, doçent ve doktor unvanı alan öğretim üyelerine belgeleri verilerek akademik giysilerini giydirildi. Aynı zamanda önder çiftçilere de plaketleri verilerek dilek ve temennilerle program sonlandırıldı.